Διατροφολόγος

Dr Joanna Gawlikowska

Το Vita Shake είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε με πάθος, γνώση και αφοσίωση. Η Dr Joanna Gawlikowska, έμπειρη διατροφολόγος και ενθουσιώδης υποστηρικτής του υγιεινού τρόπου ζωής, είναι η συγγραφέας της επιτυχίας του.

Μία ειδικευμένη γιατρός της αισθητικής ιατρικής. Απόφοιτος των ιατρικών σπουδών του Collegium Medicum του Πανεπιστημίου Jagiellonian. Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις και τις γνώσεις της αισθητικής ιατρικής και της αντι-γήρανσης κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών «Αισθητική Ιατρική για γιατρούς» στην Οικονομική Σχολή του Κατοβίτσε. Η διπλωματική της διατριβή παρουσιάζει τα συμπεράσματά της σχετικά με τις επιπτώσεις μιας δίαιτας στην κατάσταση του δέρματος και τη γήρανση και μια ανάλυση των μεθόδων για την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.

 

Ρώτησε τον διαιτολόγο

Είναι παθιασμένη με τη διατροφική ιατρική, τον κλάδο της ιατρικής, που επιτρέπει την αποτελεσματική εξέταση των διατροφικών αναγκών του ασθενούς και τη σύσταση ειδικών αλλαγών στη διατροφή του ασθενούς, προκειμένου να αποφευχθούν ή να μετριαστούν διαφορετικά είδη ασθενειών. Αυξάνει τις γνώσεις της σχετικά με τη διαιτολογία και τη διατροφική ιατρική κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών «Διατροφή στην υγεία και την ασθένεια» στο Collegium Medicum του Πανεπιστημίου Jagiellonian. Καθημερινά, επικεντρώνεται στην ενεργό προώθηση της υγείας, καθώς πιστεύει ότι η σωστή διατροφή είναι η βάση της καλής υγείας και της μακροζωίας.

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος στο πρόγραμμα διατροφικής δυσανεξίας LEAP (Lifestyle Eating And Performance). Το πρόγραμμα αναπτύσσεται με βάση τα αποτελέσματα MRT (Mediator Release Test) και προσαρμόζεται με ακρίβεια στις ανάγκες του κάθε ασθενή από έναν σύμβουλο. Έτσι μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο εξατομικευμένο στυλ διατροφής για την εξάλειψη και τον μετριασμό των εκδηλώσεων της νόσου και τη μείωση των φλεγμονών που προκαλούνται από τις δυσανεξίες σε τρόφιμα.

Μέλος της Πολωνικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης.

Συνεχίζει να αυξάνει τις πιστοποιήσεις της και συμμετέχει σε πολυάριθμα μαθήματα κατάρτισης και σε ακαδημαϊκά συνέδρια για την αισθητική, τη θρεπτική και την αντιγηραντική ιατρική.

Αυτό που τρώτε και πίνετε επηρεάζει τη διάρκεια και κυρίως, την ποιότητα της ζωής σας

Αυτή η δήλωση συμφωνεί με τις υποθέσεις της αντιγηραντικής ιατρικής, η οποία υποδηλώνει ότι οι γενετικοί παράγοντες αποφασίζουν για τη διάρκεια της ζωής μας μόνο στο 20%, ενώ το 80% καθορίζεται από τον τρόπο ζωής, τη διατροφή μας και το περιβάλλον γύρω μας.

Με τα Vita Shakes, η εταιρεία Livioon ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων μας. Λόγω αυτών των Shakes μπορούμε εύκολα να παραμείνουμε σε φόρμα και να φροντίσουμε τον εαυτό μας.

Σε συνεργασία με μια ομάδα τεχνολόγων, έχουμε αναπτύξει μια τέτοια σύνθεση για Shake που παρέχει το καλύτερο σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων. Όλα τα Shakes είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, ενώ είναι απαλλαγμένες από: σόγια, γλουτένη και ζάχαρη. Η παρασκευή τους είναι πολύ εύκολη – μπορείτε να τα πίνετε πάντα και παντού.

Συστήνω ανεπιφύλακτα το Vita Shake ως αντικατάσταση ενός ή δύο γευμάτων την ημέρα. Η σύνθεση των συστατικών θα σας επιτρέψει να χάσετε βάρος και να παραμείνετε υγιείς. Μπορούμε να το θεωρήσουμε ως παράδειγμα συμπυκνωμένων superfoods.

Dr Joanna Gawlikowska
Εξειδικευμένη ιατρός αισθητικής ιατρικής.

Τα προϊόντα μας